Favorittene innfridde i FA Vase

Denne helga ble kvartfinalene i FA Vase cup spilt. Tidligere i turneringen har flere av forhåndsfavorittene slitt, men Marske United feilet ikke. 0-3 borte mot Bracknell Town må sies å være mer enn godkjent. Kampen var dog jevnere enn resultatet skulle tilsi. Skuddstatistikken var rimelig jevn mellom lagene. Marske fikk sitt første mål rett før pause, alltid godt å gå til pause med ledelse. Gjestene doblet ledelsen 20 minutter ut i andre omgang, og da innsåg de fleste at dette gikk Uniteds vei. Bracknell spiller til daglig i Helenic Premier Division foran 200-300 tilskuere, men til denne kampen ble det solgt over 1100 billetter.

Windsor som vi skrev om tidligere i uka, var i sin første kvartfinale noen gang. Der ble det imidlertid tap 2-0 mot Stockton. Eventyrlig nok er det bare andre gang klubben deltar i turneringen. Stockton Town sikret seg 2-0 ledelsen allerede til pause, og selv om Windsor var fullt på høyde i andre omgang greidde de aldri å teste Arthur i Town målet særlig mye. Også på Bishopton Road West var det fantastisk cupstemning med over 1200 på “tribunene”. Stockton spiller vanligvis for under 200 på hjemmebane.

Tilskuerrekord var det også hos Melksham Town. De forventet rundt 2 000 tilskuere, og fikk over 2 200. Skuffelsen var stor hos de frammøtte da gjestene fra Thatcham Town sikret seg seieren på overtid. Elliotts skåring var den eneste i kampen.

Den siste semifinaleplassen var det 1874 Nortwich som sikret seg. De vant 0-1 borte mot Leighton Town. Et straffespark fra McGowan i det 25. minutt skilte lagene foran 800 tilskuere.

Semifinalene trekkes på mandag.

Bilderesultat for få vase fixtures dates

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg