Seriestart – dette tror oddssetterne

Salford City FC Logo.png

I National League er hardtsatsende Salford City tippet som vinnere hos alle de store bettingselskapene i England. Stort sett bare dobler du pengene om City rykker opp på direkten, og får spille i League 2 neste sesong. Ny trenere og nye, gode, forsterkninger på spillersiden gjør Salford til en naturlig tittelkandidat.

Hvem er da de store utfordrerne? Her begynner det å sprike, og oddsen er jevnere. Chesterfield stikker likevel av med runner up plassen. Her får du igjen alt fra 6 til 10 ganger pengene om Chesterfield er de som stikker av med pokalen. Fylde og Leyton Orient er også blant de lagene som mange forventer skal, i det minste, være med i kampen om play off. Det samme med Barnet.

De siste lagene som vil være “der oppe” er Ebsfleet, Aldershot, Hartlepool og Boreham.

Ser vi på nedrykksstriden så er det få som tror at Solihull Moors spiller i National League neste sesong. Skulle de, uten at noen tror det, stikke av med førsteplassen vil du hos mange av selskapene kunne hundredoble innsatsen din.

Andre lag som forventes å kjempe i bunnen er Gateshead, Braintree Town, Maidstone og Barrow,

Men som sagt, disse ligaene er notrorisk vanskelig å tippe.

Går vi en divisjon ned til National League North er oddsene enda jevnere. Likevel, tre lag skiller seg ut. Stockport County er tippet øverst. County er da også en gigantklubb på dette nivået målt i ressurser og tilskuertall. Bak Stockprt følger Chester og York. Chester rykket ned nå i våres og har tatt over suksesstrenerne til Salford City. York stabiliserte seg rett under play off i fjor, etter to nedrykk på rappen.

Ashton United er tippet nederst, og forventes å slite med å holde seg i divisjonen – det samme gjelder Leamington, United of Manchester og Curzon Ashton.

I søsterligaen National League South er Billericay klare favoritter til førsteplassen. Utforderne er Dartford, Chelmsford, Torquay og Woking. Hungerford, Gloucester, East Thurrock, Eastbourne og Weston Super Mare forventes å slite i bunnen.

Vi vil framover presentere lagene litt nærmere og prøve å forklare hvorfor oddssetterne plasserer klubbene hvor de gjør.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg