Jake Robinson – en vassekte målskårer

Se kildebildet

Bilde: Billericaytownfc.uk.co

Jake Robinson er en ekte Brightongutt, og har rukket å bli 31 år. Han fikk sin debut for Brighton i september 2003 og ble som 16-åring den yngste som noensinne har skåret for klubben. Robinson ble eid av Brighton fram til han ble solgt til Shrewsbury i 2009, men i den perioden var han på lån i flere perioder. Likevel ble det så mye som 123 seriekamper og 13 mål i Brightontrøya – inkludert ett hattrick.

Jake fikk aldri helt ut sitt potensiale, og forsvant etterhvert nedover i ligasystemet. Det tok ikke helt av før han fikk kontrakt med en annen Brighton klubb, semiprofesjonelle Whitehawk fc. Ett snitt på skåring i hver tredje ligakamp skapte interesse hos andre klubber, og Robinson flyttet etter 2-3 sesonger videre til Hemel Hempstead Town. Etter en strålende sesong der med 24 mål på 30 seriekamper åpnet Billericay opp lommeboka – og resten er som man sier historie.

Hardtsatsende Billericay er eid av millionær (i pund) Glenn Tamplin og er utvilsomt en av favorittene til å rykke opp fra National League South denne sesongen. Skal det skje er Robinson utvilsomt en nøkkelspiller. Denne sesongens første bortekamp mot Truro City viste så til de grader akkurat dette. Robinson åpnet årets målkonto allerede etter fire minutters spill, og sluttet ikke før han hadde skåret alle Billericays mål i 0-4 seieren. Og hadde det ikke vært for Wollacott i Truro-målet (på utlån fra Bristol City) så hadde det vært flere. Utvilsomt en høyst tilfredsstillende sesongstart både for klubb og spiller. Dagens mann: Jake Robinson. så får vi se om han kan toppe sist sesongs 59 skåringer, det hadde ikke forundret noen av oss.

Du kan lese mer om Billericay Town her.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg