Smånytt fra Non League #4

Soccer Ball in Goal
Licensed from: dehooks / yayimages.com

Ledelsen i Woking har sammen med politiet tatt tak i publikumsbråket som skjedde under klubbens første seriekamp for sesongen mot East Thurrock. Blant annet gikk det av en røykbombe inne blant supporterne. Klubben melder på sine hjemmesider at 8 personer blir etterforsket og at de er utstengt fra alle kamper mens etterforskningen pågår. Den yngste av de 8 skal være bare 15 år.

Både manager Lee Hodges og assisterende manager Chris Todd har begge sagt opp i Truro City. Ben Harding skal lede laget fram til at ny manager kommer på plass. Det er klubbens hjemmesider som melder dette.

Videresalgsklausuler kan bety penger i kassa, bare spør Chesterfield. Sist sesong solgte de Jon Nolan til Shrewsbury for 50 000 pund med en klausul om 15 prosent av summen for et eventuelt videresalg. Nolan blir nå solgt til Ipswich for 1 million pund, noe som gir Chesterfield 150 000 pund.

Chris Kinnear opplever det mange Non League managere må tåle hver sommer – enorme utskifninger i laget. Dover Athletic har mistet 5 førstelagsspillere i sommer, og hentet inn 7 nye. 5 av de spilte den første kampen for laget. Og det er absolutt de lagene som har det verre også.

Hereford Manager Peter Beadle stiller seg undrende til hvordan klubber som Nuneaton har råd til å tilby spillere dobbelt så mye i lønn som det Hereford kan. Nuneaton forventer et snitt på 600 tilskuere denne sesongen, og åpnet med 895. Hereford på sin side hadde nesten 3 000 i sin åpningskamp. Beadle gir ett av svarene selv til Bull News, Nuneaton har nemlig gått under to ganger økonomisk. Begge lag spiller for øvrig i National League North.

Salford City har hatt et ellevillt transfermarked denne sommeren, blant annet hentet de Adam Rooney fra selveste Aberdeen og Chris Neal, Nathan Pond, Rory Gaffney og Danny Lloyd fra Football League klubber. Planet Football skriver at Rooney får en lønn på 2 000 pund i uka. Dette har skapt reaksjoner både i media og hos konkurrende klubber, blant annet ønsker Accrington Stanley sjef  Andy Holt å få vite hvor høyt Salford City sitt budsjett egentlig er. Kritikken plager ikke sportsdirektør Chris Kasper som sier at de må handle de spillerne de kan få tak i for å gjøre laget best mulig. Kasper påpeker også at Salfords akademi produserer gode spillere, om enn ikke til eget seniorlag.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg