Smånytt fra Non League # 8

Soccer- Football Strategy
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

Lørdag 13. oktober markeres “Non League Day” i England for åttende gang. Det betyr større fokus på lagene og ligaene som til daglig ikke står øverst og fremst på avissidene. Flere lag markerer dette, blant annet gir Guiseley halv pris til alle besøkende som har et Non League sesongkort. Ingen tvil om at dette er dagen for å kunne oppleve nye baner. Margate vil på sin side markere at de støtter kampen mot blodkraft denne dagen.

Dovers nye manager Andy Hessenthaler har bestemt at klubbens spillere skal trene mer. Selv om mange er fulltidsspillere så har de trent bare to (!) ganger i uka. Antall økter blir nå økt til fire per uke, i tillegg kommer det selvfølgelig en kamp. Manageren har full støtte av Dovers formann, og de mener at det er ikke problem å finne treningstider – selv om de deler treningsfeltet med andre klubber. Så får vi se om det gir resultater for Dover utover vinteren. Det er Kent Online som melder denne saken.

Chris Wilder i Sheffield United mener at Non League fotball er en perfekt måte å utvikle unge spillere på. Han sier til Sheffield Telegraph at dette både gjøre spillerne mer robuste og at de setter mer pris på det de får i Football League klubber når de kommer tilbake dit. 

Hampton & Richmond Borough har annonsert at Twickenham MP Sir Vince Cable har akseptert en invitasjon til å bli klubbens patron.

Hakan Hayrettin er på plass som caretaker i Braintree Town. Hayrettin har også tidligere vært inne som redningsmann i klubben. Da gikk det nesten bra.

Av og til slår mediene på stortromma og skriver om klubber i Non League. Denne BBC artikkelen om Salisbury FC anbefales. 

 

 

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg