Kan noen gi mannen en stav? Eh, en drakt?

Perry, Kyle.jpg

Kyle Blain Perry er en fotballnomade av ypperste sort. Siden 2004 har han greidd å være innom minst tyve forskjellige klubber. Denne uken har turen gått til Coalville Town FC i Leicestershire som spiller på fotballens syvende nivå i England, 

Akkurat det har ikke vært uproblematisk. Utfordringen er nemlig at Perry med sine 193 cm på strømpelesten og et ukjent antall kilo for tiden framstår litt utrent, noe som har ført til at The Ravens ikke har en stor nok drakt til den Birmingham-fødte spissen.

Da er gode råd dyre. Draktprodusenten er italiensk, og det ville ha tatt for lang tid å få sydd og sendt en ny drakt til England. Man hadde i alle fall ikke rukket dagens kamp mot Banbury United. Muligens kunne man få en skredder til å sy sammen tre drakter fra gutter 12 laget (som for øvrig har 10 seire på rad)? Dette framstod heller ikke som særlig løsningsorientert. 

Redningen kom i form av super-supporter Damien Trown som beskriver seg selv som en “vellbygd” supporter. Han donerer nemlig seg egen drakt til Kyle Perry. Drakten har alle de rette merkene på rett plass, og kan brukes i en offisiell kamp – selv om den trolig ikke har rett navn på ryggen. 

Men kjenner vi Perry rett, så er nok drakten snart tilbake hos sin rettmessige eier.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg