FA Cup Oxford City – Tranmere Rovers

Oxford City F.C. logo.png

Som vi har skrevet på bloggen her før var det Oxford City som tradisjonelt var det førende laget i Oxford, men for de fleste i dag er det Oxford United vi tenker på når det bare står Oxford. Men i kveld er det City som igjen er i søkelyset når de møter Tranmere Rovers på hjemmebane for en omkamp i FA cupens første runde. Utvilsomt en av de største kampene i klubbens historie.

Oxford City havnet på 16. plass i National League South sist sesong, og de innehar per tiden samme plassering også denne sesongen. I FA cupen har det derimot gått strålende, og det var bare en sen utligning fra Norwood som hindret City fra å ta en stor skalp borte mot Tranmere. 3-3 holdt likevel til å gi klubben en ny sjanse, og denne gangen på hjemmebane. City måtte for øvrig også ut i omkamp i forrige runde.

City har ingen skader, og har en uthvilt kaptein på banen – han fikk stå over den siste seriekampen.

For en liten klubb betyr omkamper og et eventuelt avansement mye for en slunken klubbkasse. Seier i kveld gir 36 000 pund bare i premiepenger, i tillegg deles kampinntektene mellom klubbene. For å sette dette inn i perspektiv; Transfermarket verdsetter hele troppen til Oxford City til 360 000 pund.

Dette er en “all ticket match”, men det var fortsatt billetter igjen da vi sjekket mandag kveld når dette ble skrevet. Vinneren av denne kampen møter Southport hjemme i neste runde.   

Kampen har kick off 20.45 norsk tid. Så er det bare å ønske manager Mark Jones og hans mannskap lykke til! 

1 kommentar
  1. My brother recommended I might like this website. He was
   totally right. This post truly made my day.
   You can not imagine just how much time I had spent for this information! Thanks!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg